اهالي سينما با ادامه روند فعلي مديران «خانه‌سينما» ساكت نمي‌نشينند
نوشته شده توسط : رز

اهالي سينما با ادامه روند فعلي مديران «خانه‌سينما» ساكت نمي‌نشينند



 
«ابوالقاسم طالبي» تأكيد كرد: اگر مسئولان «خانه‌سينما» بخواهند به اين روند خود ادامه بدهند، بايد بدانند كه اهالي سينما در مقابل آنها ساكت نخواهند نشست و اجازه نمي‌دهند كه اين افراد هر كاري مي‌خواهند انجام بدهند.

همايش «فريم‌هاي زخمي، فريم‌هاي مجاهد» با حضور ابوالقاسم طالبي با هدف بررسي و موشكافي سينماي دفاع مقدس پيش از ظهر ديروز در قم برگزار شد.
بنا بر اين گزارش، اين همايش با قرائت قرآن كريم توسط يكي از دانشجويان در تالار شيخ مفيد دانشگاه قم آغاز شد و پس از پخش سرود جمهوري اسلامي، نماهنگي روي پرده رفت كه در آن قسمت‌هاي مختلفي از فيلم‌هاي دفاع مقدس به نمايش گذاشته شد و نيز به ساخت فيلم «دست‌هاي خالي» ابوالقاسم طالبي پرداخته شد.
در ادامه اين كليپ، به هدف اصلي طالبي از ساخت فيلم «دست‌هاي خالي» اشاره و عنوان شد كه اين سينماگر، اين فيلم دفاع مقدسي را براي امام حسين (ع) ساخته است.
در ادامه اين همايش ابوالقاسم طالبي به ايراد سخنراني در خصوص سينما و به ويژه عرصه سينماي دفاع مقدس پرداخت.

alt

 

 

* در جنگ نرم، امروز عده‌اي نقش نفوذي را براي دشمن ايفا مي‌كنند

در اين نشست، كارگردان «نغمه» و «آقاي رئيس جمهور» با اشاره به واژه جنگ نرم و چگونگي برپايي اين جنگ در جامعه امروز ايران توسط دشمن، اظهار داشت: در جنگ نرم، امروز دشمن طرح، ستاد و برنامه دارد و در بين قشرهاي مختلف جامعه ما نفوذ دارد. در حقيقت دشمن در اين نبرد مدرن، افراد خود را به‌خوبي شناسايي كرده و اعمال نفوذ مي‌كند. در واقع مي‌توان به اين نتيجه رسيد كه در سينما نفوذي دشمن داريم يا عده‌اي اين نقش را براي دشمن ايفا مي‌كنند.
اين كارگردان سينما و تلويزيون اظهار داشت: دشمن بعد از جنگ تحميلي، جنگ نرم خود را برابر جمهوري اسلامي ايران آغاز كرد و به اين نتيجه رسيد كه ديگر امكان حضور در جنگ سخت در مقابل جمهوري اسلامي را ندارد.

* اگر با ديدن يك فيلم اميدتان از بين برود، بدانيد كه مغلوب جنگ نرم شده‌ايد

وي با بيان اين كه مولفه‌هاي جنگ نرم و سخت با هم تفاوت دارند، تصريح كرد: در جنگ سخت وقتي دشمن خمپاره‌اي شليك مي‌كند چندين تكه مي‌شود و بعد از آن كه غبارها فرو ريخت مي‌توان به راحتي دشمن را ديد، اما در جنگ نرم اينگونه نيست و شناخت دشمن نياز به بصيرت دارد و ديگر با خمپاره و تانك و توپ سروكار نداريم بلكه بايد با سلاح ديگري به ميدان جنگ نرم رفت.
طالبي تأكيد كرد: براي آن كه در جنگ نرم مغلوب حيله‌هاي دشمن نشويم بايد ببينيم كه سينما، تلويزيون و متوليان امور فرهنگي ما در كجا قرار دارند و بايد در جبهه مقابله با جنگ نرم هر كس وظايف خود را به خوبي انجام دهد.
اين كارگردان كه فيلم «اينجا غبار روشن است» را درباره مسائل پس از انتخابات در حال تحقيق و پيش‌توليد دارد، با بيان اين كه فيلم و سينما به شدت مي‌تواند در جامعه تأثيرگذار باشد، اظهار داشت: اگر شما يك فيلم را ببينيد و در آن يك اتفاق منفي رخ دهد و يأس و دلمردگي را به جامعه تزريق كند، مطمئن باشيد كه آن فيلم در زندگي شما تأثير مي‌گذارد و اين امر در حالت برعكس آن نيز صحت دارد، پس ما بايد جلوي تزريق احساس يأس و سياهي و تباهي را به جامعه بگيريم.
وي ادامه داد: اگر شما در اوج اميدواري به سر مي‌برديد و بعد از ديدن يك فيلم اميدتان نسبت به اطراف‌تان از بين رفته و الان نااميد شده‌ايد، بدانيد كه يكي از سلاح‌هاي جنگ نرم در شما تأثير گذاشته است.

* هيئت‌مديره فعلي خانه سينما معتقد است كه اگر قرار است اين خانه در اختيار جناح‌شان نباشد، بايد نابود شود!

اين نويسنده سينما و تلويزيون در ادامه با اشاره به جايگاه خانه سينما اظهار داشت: خانه سينما در اصل متشكل از صنوف سينمايي و اهالي سينما اعم از بازيگر و كارگردان و فيلمنامه‌نويس و ... است و تشكلي است كه در قالب آن بايد به مشكلات اهالي سينما رسيدگي كرد.
سازنده «ويرانگر» و «جنگ كودكانه» در ادامه با بيان اين كه امروز افراد مشخصي خانه سينما را به دست گرفته‌اند و از آن به نفع خود استفاده مي‌كنند، تأكيد كرد: اگر مسئولان خانه سينما بخواهند به اين روند خود ادامه بدهند، بايد بدانند كه اهالي سينما در مقابل آنها ساكت نخواهند نشست و اجازه نمي‌دهند كه اين افراد هر كاري مي‌خواهند انجام بدهند.
نويسنده و كارگردان سريال «به كجا چنين شتابان» تصريح كرد: البته معلوم نيست كه با اين روندي كه امروز اين افراد گرفته‌اند، دادستاني چه تصميمي در مورد آنها خواهد گرفت ولي در حقيقت، بر اساس رفتار و گفتار و بيانيه‌هاي اخير هيئت مديره خانه سينما، اين افراد بر اين عقيده‌اند كه اگر قرار است «خانه سينما» در اختيار جناح‌شان نباشد، بايد نابود شود.
مديرمسئول نشريه قديمي «سينماويدئو» در ادامه با اظهار تأسف از فضاي به‌وجود آمده در سينماي ايران اظهار داشت: امروز فضاي غالب بر سينماي ايران متأسفانه طوري است كه اگر هر كسي در هر سمتي وارد آن شود، فرزند جشنواره‌ها و كشورهاي خارجي مي‌شود و اين تأسف‌بار است.

* جنگ نرم و تهاجم فرهنگي با هم تفاوت دارند

اين نويسنده و كارگردان سينما و تلويزيون در پاسخ به سوالي كه فرق جنگ نرم و تهاجم فرهنگي را مطرح كرده و پرسيده بود كه وظيفه ما در اين عرصه چيست؟ ابراز داشت: جنگ نرم و تهاجم فرهنگي بسيار با هم فرق دارند و جنگ نرم در همه عرصه‌ها وجود دارد.
طالبي خاطرنشان كرد: تهاجم فرهنگي فقط در قسمت فرهنگ است، اما مقدمه‌اي براي جنگ نرم بوده و شما نيز بايد در اين عرصه خود را غني كنيد و حتي اگر مي‌توانيد كارگردان شويد البته به شرط آن كه خود در اين راه، تغيير نكنيد.

* قرار است درباره ديدارم با كانديداهاي رياست‌جمهوري حرف نزنم

نويسنده و كارگردان «عروس افغان» و «دست‌هاي خالي» در پاسخ به سوال دانشجويي كه گفته بود «شما براي ساخت فيلمي در خصوص انتخابات با كانديداهاي انتخابات دهم ديداري داشتيد، آيا ممكن است كمي در مورد اين ديدارها توضيح بدهيد؟» اظهار داشت: خير، قرار است در اين مورد هيچ صحبتي نكنم.

* ساخت فيلم براي دفاع مقدس توفيق مي‌خواهد / حاتمي‌كياي امروز همان حاتمي كياي دهه 70 است

وي همچنين در خصوص وظيفه دانشجويان در برابر جنگ نرم ابراز داشت: وظيفه دانشجويان درس، ورزش و تهذيب نفس است و اين كه اين كليدهايي را كه ما مي‌دهيم، بگيريد و گم نكنيد و بين ديگر دانشجويان هم تكثير كنيد.
طالبي در ادامه در پاسخ به سئوالي در خصوص ابراهيم حاتمي‌كيا ابراز داشت: معمولا علاقه‌اي ندارم كه در خصوص افراد نظر دهم، اما بايد بگويم كه آري ابراهيم حاتمي كياي امروز همان ابراهيم حاتمي كياي دهه 70 است.
وي با بيان اين كه ساخت فيلم براي دفاع مقدس توفيقي مي‌خواهد كه در برخي موارد خداوند نصيب برخي افراد مي‌كند، تصريح كرد: گاهي در برخي مقاطع زماني آدمي توفيق پيدا مي‌كند و براي دفاع مقدس فيلم مي‌سازد، اما در كل بايد بگويم كه اين حاتمي‌كيا همان است كه ديروز براي جبهه فيلم مي‌ساخت و امروز براي موضوعات اجتماعي فيلم درست مي‌كند.

* وقتي براي خدا در جبهه جنگ نرم كار مي‌كني، نبايد از ديگران انتظار تشويق داشته باشي

نويسنده و كارگردان سريال «بازگشت پرستوها» با بيان اين كه توفيق مي‌خواهد كه آدم براي دفاع مقدس فيلم بسازد، خاطرنشان كرد: سختي حضور در جبهه مقابله با جنگ نرم در اين مواقع است كه مشخص مي‌شود و هر چند كه كاري مشكل است، اما انسان وقتي براي خدا مي‌انديشد، مي‌نويسد و مي‌سازد ديگر نبايد از ديگران انتظار تشويق داشته باشد.

* هم‌اكنون ما حزب‌اللهي‌ها در سينما در اقليت هستيم

در ادامه جلسه پس از پايان سخنراني اين كارگردان سينما و تلويزيون، به سؤالات دانشجويان در خصوص مباحث مختلف پاسخ داده شد.
بيشتر سؤالات دانشجويان در زمينه مباحث مطروح شده در سينماي ايران بود و اينكه چرا وضعيت سينمايي كشور ما بايد تا اين حد خراب باشد
و چرا در عرصه جنگ نرم تا اين حد ضعيف عمل كرديم.
طالبي ضمن پاسخگويي به دانشجويان به آنها گفت: هم‌اكنون ما حزب‌اللهي‌ها در سينما در اقليت هستيم و بيشترين مشكل من در زمان ساخت فيلم‌ها، در مورد حجاب بازيگرانم است و روي اين مسئله خيلي تأكيد دارم.
سؤال يكي از دانشجويان در خصوص فيلم «دموكراسي در روز روشن بود» كه طالبي در پاسخ به او گفت كه اجازه دهد در صورت وجود زمان كافي به صورت مفصل در مورد آن صحبت كند كه فرصت نشد و بحث درباره اين سؤال به گفت‌وگوي دو نفره طالبي و اين دانشجو منجر شد.
در پايان جمعي از دانشجويان با حلقه زدن دور طالبي از او در خصوص سئوالات متفاوتي كه در جلسه درست به آنها پاسخ داده نشد، پرسش كردند و اين جلسه دانشجويان با طالبي هم بيش از يك ساعت به طول انجاميد.

* بازديد ابوالقاسم طالبي از نمايشگاه فيلم و كتاب دفاع مقدس

ابوالقاسم طالبي كارگردان سينما و تلويزيون از نمايشگاه فيلم و كتاب دفاع مقدس كه به همت انجمن اسلامي دانشجويان مستقل و بسيج دانشجويي دانشگاه قم در دانشگاه قم برگزار شده است، بازديد كرد.
به گزارش خبرگزارس فارس از قم، ابوالقاسم طالبي بعد از ظهر امروز از نمايشگاه كتاب دفاع مقدس كه در جنب تالار شيخ مفيد دانشگاه قم برگزار شده بود، بازديد كرد.
اين نمايشگاه به همت انجمن اسلامي دانشجويان مستقل و بسيج دانشجويي دانشگاه قم برگزار شده است و دانشجويان بازديد كننده از اين نمايشگاه حق خريد هر‌گونه فيلم و كتاب را همراه با‌ 40 درصد تخفيف دارا هستند.
بر اساس اين گزارش در اين نمايشگاه برخي از سي‌دي‌هاي فيلم‌هاي دفاع مقدس نيز عرضه مي‌شود كه بخشي از آن مربوط به فيلم ابوالقاسم طالبي است.

*‌بزرگداشت هفته دفاع مقدس سوژه برگزاري نمايشگاه

محمد كوثري دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه قم در اين ارتباط به خبرنگار فارس گفت: اين نمايشگاه از چهارم مهر ماه در اين دانشگاه برپا شده است.
وي با بيان اينكه اين نمايشگاه به مناسبت آغاز سال تحصيلي و هفته دفاع مقدس برگزار شده بود، اظهار داشت: اين روزها، روزهاي پاياني نمايشگاه است و دانشجويان علاقه‌مند براي بازديد از اين نمايشگاه و استفاده از تخفيف ويژه‌اي كه براي دانشجويان تدارك ديده شده است فقط تا دوشنبه 12 مهر فرصت دارند كه از اين نمايشگاه بازديد كنند.

 

 

 

حرمت‌شکنی مقدسات دینی؛ کلید اصلی مرگ فتنه 88

 

فعالان سیاسی معتقدند اقدامات حرمت شکن و توهین‌آمیز جریان فتنه که با همراهی و تحریک سران این جریان نیز همراه بود، یکی از دلایل اصلی زوال و مرگ زودهنگام این جریان و ناکامی آن در جذب و جلب همراهی مردم برای ادامه اغتشاشات خیابانی بوده است.

alt

شبکه ایران: جریان فتنه 88 اگرچه در ابتدا تلاش داشت تا هدف خود از اردوکشی‌های خیابانی و آشوب را با عنوان تحقق خواسته‌های مردم و تحت شعار "رای من کجاست؟" معرفی کند اما پس از سخنان تاریخی رهبر معظم انقلاب در نماز جمعه 29 خرداد که منجر به ریزش شدید هوادار در میان این جریان شد، ماهیت اصلی خود را به نمایش گذاشت.

سران فتنه که کاهش روز به روز حامیان خود را مشاهده می‌کردند و از سویی شاهد انزوال آشوب‌ها و اغتشاشات بودند، به منظور زنده نگه داشتن این جریان و دستیابی به اهداف خود، مرحله به مرحله بر شدت خشونت‌ها و حرمت‌شکنی‌های طرفداران خود افزودند و حمله به شعائر مذهبی را در دستور کار خود قرار دادند.

این اقدامات اگرچه برای چندماه به عنوان تنفس مصنوعی برای فتنه‌گران استفاده شد اما نهایتا و با حضور گسترده و ده‌ها میلیونی مردم در راهپیمایی‌های 9 دی و 22 بهمن، رسما کارایی خود را از دست داد و جریان فتنه در انفعال شدید فرو رفت.

با این حال، بررسی تعدادی از شاخص‌ترین برنامه‌های ساختارشکن و توهین‌آمیز این جریان می‌تواند ماهیت درونی و حقیقی سران فتنه را مشخص کند و برای آیندگان نیز روشن باشد که این افراد به نام امام و انقلاب چگونه مقدسات دینی و مذهبی را دستمایه قدرت‌طلبی خود قرار دادند.

1- نماز جمعه هاشمی؛ آغاز حرمت‌شکنی فتنه‌گران

در پی انتخاب آقای هاشمی‌رفسنجانی به عنوان خطیب نماز جمعه 26 تیرماه سال 88، همگان انتظار داشتند تا وی با سخنان آرامش‌بخش خود، مهر پایانی بر آشوب‌های خیابانی بزند اما خطبه‌های وی نه تنها آرامش موجود را حفظ و فضای سیاسی را شفاف نکرد، بلکه او با بحرانی خواندن وضع کشور و تکرار ادعاهایی که با توضیحات شورای نگهبان و تبیین هیات ویژه، حتی دیگر از سوی میرحسین موسوی و مهدی کروبی هم دنبال نمی‌شد، آن‌ها را از تریبون مقدس نمازجمعه احیا کرد.

در حاشیه این نماز جمعه تعدادی از زنان با چادرهای سبز در نماز جمعه حاضر شدند و برخی از اغتشاشگران نیز نماز را به امامت هاشمی اقامه نکردند و فقط به تماشای نمازگزاران پرداختند.

اما عجیب‌ترین و تاسف‌برانگیزترین مساله‌ای که در نماز جمعه 26 تیر روی داد، حضور افرادی بود که حتی ابتدایی‌ترین آداب نماز را هم بلد نبودند و با اقدامات خارج از شأن و عرف خود، موجب ناراحتی خاطر نمازگزاران را فراهم کردند.

این افراد با حضور مختلط در نماز و همچنین عدم رعایت پوشش مناسب، صحنه‌هایی را رقم زدند که انتشار عکس‌های آن هم با واکنش شدید مردم متدین و انقلابی ایران روبرو شد.


برخی مردم و فعالان سیاسی هم این نماز جمعه را با نمازهای نمایشی گروهک‌های چپ و مارکسیست در ابتدای انقلاب اسلامی مقایسه کردند. 

2- روزه‌خواری علنی در روز قدس

روز قدس 88 به صحنه آزمایش افرادی تبدیل شد که داعیه پیروی از امام خمینی (ره) داشتند و خود را منتسب به او می‌داننستند.

این افراد که با زیر پا گذاشتن سخن معروف امام مبنی بر اینکه "میزان، رای ملت است" حاضر به پذیرش نظر مردم و رئیس جمهور منتخب نشده بودند، یادگار تاریخی وی در نامگذاری آخرین جمعه ماه رمضان را هم تحمل نکردند و همگام با درخواست‌های مسئولان رژیم صهیونیستی، به نفع این رژیم شعار دادند.

در شرایطی که عموم شرکت‎کنندگان در راهپیمایی روز قدس با زبان روزه، همانند هر سال فریاد "مرگ بر اسراییل" و "مرگ بر آمریکا" سر می‌دادند و با مردم ستمدیده فلسطین و لبنان اعلام همدردی می‎کردند، این افراد با روزه‎خواری در ملاءعام، شعار "نه غزه، نه لبنان" سردادند.

اگرچه این افراد در اقلیت محض بودند تا جایی که رسانه‌های وابسته به طف اصلاحات مجبور شدند تا دست به شعبده‌بازی بزنند و مهارت خود در استفاده از نرم‌افزار فتوشاپ را به نمایش بگذارند اما شعارهای ساختارشکنانه همین جمعیت اندک با پوشش گسترده خبری رسانه‌های مخالف جمهوری اسلامی ایران در سراسر جهان روبرو شد تا به افکار عمومی جهان اینگونه القا شود که مردم ایران از همراهی و کمک به مظلومان فلسطینی راضی نیستند.

3- پاره کردن عکس بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران

هنوز چند هفته از 13 آبان و همراهی پیاده نظام جریان فتنه با سران کاخ سفید نگذشته بود که در حاشیه برگزاری مراسم روز دانشجو در دانشگاه‌های کشور، رسانه ملی تصاویری از اهانت به تصویر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران توسط حامیان میرحسین موسوی را پخش کرد.

این تصاویر که در روزهای بعد با استقال گسترده رسانه‌های ضدایرانی همراه شده بود، بارها و بارها از شبکه‌های انگلیسی و سعودی از جمله "العربیه" پخش شد اما سران فتنه نه تنها به محکوم کردن این اقدام نپرداختند بلکه از مسببان این اتفاق تلخ حمایت کردند.

در این میان، موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) هم واکنش جالبی نشان داد و به جای برخورد شدید با هتاکان، از رسانه ملی به خاطر پخش این تصاویر انتقاد کرد!

4- عاشورای حسینی؛ قله هتاکی و حرمت‌شکنی فتنه‌گران

به نظر می‌رسید جسارت به عکس امام خمینی (ع) توسط حامیان جریان فتنه بتواند سران این جریان را هشیار کند و متوجه راهی که در آن پیش می‌روند بکند اما این اتفاق نیفتاد تا حوادث تلخ روز عاشورا رقم بخورد.

هزاران دانشجو در دانشگاه تهران مشغول عزاداری برای شهید بزرگ کربلا و عاشورا بودند که خبر رسید اغتشاشگران در چند خیابان تهران اقدام به آشوب، اهانت به قرآن و سیدالشهدا(ع) و برهم زدن نظم عمومی کرده‌اند.

دانشجویان عزادار ترجیح دادند به جای عزاداری در دانشگاه راهی خیابان ها شوند و نظم عمومی را در شهر برقرار سازند. لحظاتی بعد هزاران دانشجوی انقلابی دانشگاه های تهران از خیابان انقلاب راهی چهار راه ولیعصر شدند. آنها در مسیر شعارهای "این همه لشکر آمده، به عشق رهبر آمده"، "حسین حسین شعار ماست، شهادت افتخار ماست"، "ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند"، "مرگ بر منافق" و... را سر می دادند.

اگرچه حضور به موقع مردم و دانشجویان آرامش را به پایتخت برگرداند اما متاسفانه اغتشاشگران در نقاط مختلف شهر پارچه‌نوشته‌ها و تصاویر مربوط به حضرت سیدالشهدا(ع) و هیات های عاشورایی را نیز به پاره کرده و به آتش کشیدند. خبرگزاری فارس نیز گزارش داد که فتنه گران قرآن را نیز به آتش کشیدند و به سوی نمازگراران در خیابان "جمهوری اسلامی" تهران نیز سنگ پرانی کردند.

بعد از این حوادث تلخ و هتک حرمت این روز مقدس، میرحسین موسوی بیانیه‌ای در حمایت از این اقدام ننگین صادر کرد و آشوبگران و هتاکان را "مردم خداجو" نامید!

 

 

5- خانم قرآن پژوه، قوانین قرآن را "واپسگرایانه" می‌خواند

هتاکی و تعرض به حریم مقدسات دینی و اسلامی تنها محدود به بدنه جریان فتنه نبود؛ بلکه سران این جریان نیز با سخنان خود بر آتش این اقدامات ساختارشکنانه می‌دمیدند.

"زهرا رهنورد" همسر میرحسین موسوی که از سوی شوهرش به عنوان یک فرد قرآن پژوه معرفی شده بود، در دیدارهای متعدد خود با برخی جریانات ضددینی و فمینیستی، سخنانی را بر ضد احکام شرعی اسلام بیان کرد و آن‌ها را "واپسگرایانه" خواند!

وی چندی پیش رسماً از حکم صریح اسلام درباره دیه انتقاد کرد و با "واپسگریانه" خواندن این حکم، گفت: "در قوانین واپس‌گرا زن به عنوان جنس دست چندم تلقی شده، در کدام قلمرو است که تبعیض و بی‌عدالتی در قوانین ما لحاظ نشده... دیه نامساوی زن و مرد، قوانین تبعیض آمیز مربوط به طلاق و تابعیت و غیره".

اما این پایان سخن‌ورزی‌های معنادار خانم رهنورد نبود. او در اردیبهشت‌ماه سال جاری و در حمایت از بمب‌گذاران تهرانی و حسینیه شیراز، قانون شرعی قصاص را زیر سوال برد و مدعی شد که نباید پنج جوان را به بهانه حضور در گروهک‌ها اعدام کرد.

حرمت‌شکنی‌ها؛ کلید مرگ فتنه

فعالان سیاسی معتقدند اقدامات حرمت شکن و توهین‌آمیز جریان فتنه که با همراهی و تحریک سران این جریان نیز همراه بود، یکی از دلایل اصلی زوال و مرگ زودهنگام این جریان و ناکامی آن در جذب و جلب همراهی مردم برای ادامه اغتشاشات خیابانی بوده است.

این مدعا از آنجایی مورد تایید این افراد قرار گرفته که بعد از شفاف شدن مواضع سران جریان فتنه و اقدامات توهین آمیز آنان نظیر هتک حرمت روز عاشورا، مردم با ماهیت اصلی این جریان و سران آن آشنا شدند و همین مساله سبب ریزش شدید هوادار در میان جریان فتنه 88 شد؛ موضوعی که با حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22 بهمن به عنوان "مرگ قطعی قتنه" ارزیابی شد.

 

 

 

دستبرد سارقین به منزل یک نماینده مجلس

 

منزل یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به تازگی توسط سارقین مورد دستبرد قرار گرفته است.            
 
 
 
alt
 
 
 
چندی پیش منزل اسفندیار اختیاری نماینده زرتشتیان ایران در مجلس شورای اسلامی واقع در منطقه صفائیه شهرستان یزد توسط افراد ناشناس مورد دستبرد قرار گرفته است.
گفته می شود در برسی های ماموران مشخص شده ظاهرا چیزی از منزل به سرقت نرفته است.
براساس این گزارش ،سارقین ضمن تخریب قفل ورودی منزل دکتر اختیاری کلیه اثاثیه منزل را مورد بررسی قرار داده اند.
به گفته همسایگان این نماینده مجلس ، از زمانی که اختیاری به عنوان نماینده مجلس شورای اسلامی انتخاب شده است این منزل خالی از سکنه بوده است.
تلاش ماموران برای شناسایی عاملین این دستبرد کماکان ادامه دارد.
 





:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 49
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : 13 / 7 / 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: